U8A

Trainer       Herssens Nicky

Afgevaardigden

Trainingen en kleedkamer   Maandag 18 – 19u15 op kunstgrasveld
Woensdag 18 – 19u15 op grasveld

Op trainingsdagen zal kleedkamer 3 steeds beschikbaar zijn.

Belangrijke mededeling

Gelieve je ook aan te melden op ProSoccerData (PSD).

Log in op doskosintkruis.prosoccerdata.com om uw persoonlijke omgeving te raadplegen (agenda, statistieken,…). Dit is belangrijk voor zowel speler als trainer zo kan alles goed opgevolgd worden (je ontving hierover een email).

Hoe werkt het?

Op het ProSoccerData platform kunnen stafleden activiteiten inplannen, kalenders bekijken en rapporten indienen. Door samen te werken op eenzelfde platform worden unieke spelersprofielen opgebouwd die een betere opvolging mogelijk maken.

Van spelers, stafleden tot en met ouders: alle betrokkenen kunnen toegang krijgen tot het PSD platform.

Wedstrijd:

Beste ouders, zaterdag 25/9 spelen we thuis op dosko tegen Tielt. De wedstrijd gaat door om 11u. We spreken af om 10u15 op dosko.

Selectie wedstrijd:

Zaterdag spelen we onze wedstrijd in Wingene. Adres is rozendalestraat, 8750 Wingene.

Volgende spelers zijn geselecteerd:

A: Lauwrence, Iaan, Loic, Cas, Senne, adrian(keeper)

B: Rustam, Yilan, Leodrit, Louis, Bas, Leon(keeper)

We spreken af ter plaatse om 8u45.
Spelers die hun training reeds hebben gelieve deze aan te doen. 💛💙💛💙

Wie nog inschrijving heeft voor Halloween gelieve deze mee te brengen🎃🎃🎃

Richtlijnen en afspraken

Beste Ouders, Spelers van de U8,

We staan aan de start van de nieuwe competitie graag had ik jullie wat meer info gegeven alsook enkele afspraken gemaakt.

  • We vragen om tijdig te verwittigen via ProSoccerData bij afwezigheid.  Op trainingsdagen voor 12u afwezigheid melden. Voor de wedstrijden vragen we dit te melden ten laatste op woensdag voor 20U.
  • Tijdens trainingen en wedstrijden gelieve geen waardevolle voorwerpen mee te brengen, bij verlies of diefstal kan de club niet verantwoordelijk gesteld worden. Moest dit toch gebeuren en de dader wordt gevat zal deze onmiddellijk uitgesloten worden van de club.
  • We leren de spelers niet enkel sportief iets bij maar we leren hen ook zelfstandig te worden, zo is er uit het bestuur besloten dat er geen ouders toegelaten zijn in de kleedkamer.
  • Pesterijen zijn uit den boze. Indien dit voorvalt zal de club optreden. Eerst zal de speler hierover aangesproken worden. Helpt dit niet zullen we met de ouders een gesprek aangaan. Voetbal is een teamsporten dus pesten hoort hier niet thuis.
  • Gelieve steeds op tijd aanwezig te zijn. Dit hoort er ook bij. Het is niet leuk als je training en of opwarming moet onderbreken voor laatkomers. Is dit toch het geval stuur gerust een berichtje dat we dit op voorhand weten.
  • Iedere speler voorziet vervoer om naar uitwedstrijden te gaan. Indien dit niet lukt gelieve zo snel mogelijk te laten weten dan vinden we samen een oplossing.
  • Naar hygiëne toe vragen we dat spelers zich steeds douchen zeker na wedstrijden. Na trainingen kan dit ook. Er zal steeds een kleedkamer beschikbaar zijn.
  • De ploeg wordt opgesplitst in 2 ploegen. Ploeg A heeft spelers die al een iets verder gevorderd zijn dan ploeg B. Het staat echter niet vast dat je in A of b Blijft. Dit kan veranderen aan de hand van inzet,gedrag en nog vele factoren op trainingen en wedstrijden. 
  • Vanaf nu gaan de trainingen op maandag door op het kunstgrasveld alsook de thuiswedstrijden. Op woensdag is dit op een grasveld.