Wijnverkoop

Geniet van een heerlijk glas wijn.
Ontdek onze degustatiebox en steun Dosko!

Het zijn bizarre tijden. Net daarom moeten we genieten van de kleine dingen in het leven. Zeker in deze eindejaarsperiode.

Speciaal voor jou selecteerde wijnhandel Odilon vier uitstekende wijnen en bundelde hiervan zes flessen in een Dosko degustatiebox voor de prijs van €49.

Betaling gebeurt via overschrijving op rekening  BE 42 0018 8496 7654 van Dosko Sint-Kruis met vermelding van “Dosko wijnbox + <voornaam + familienaam>“.
Gelieve dezelfde naam te gebruiken al op het bestelformulier.

Bestellen kan tot en met 11 december 2020.

Op woensdag 16 en donderdag 17 december voorzien we twee momenten om de wijnbox op Dosko te komen ophalen. Dit vanzelfsprekend volledig corona-veilig. Hiervan word je nog persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Bestel je 5 wijnboxen of meer, dan worden deze bij jou thuis afgeleverd.
We contacteren je nog voor een afspraak.

Met de aankoop van deze wijnbox steun je onze jeugdwerking. Bedankt!


De Dosko wijnbox voor maar €49,-

Welke wijnen zitten er in onze degustatiebox?

1 fles Cava Masia Bou Brut
Fijne pareling. Neus van citrus, rijpe appel en hazelnoot. Zacht en rond van smaak. Dit is een goed glas cava die iedereen zal aanspreken, ideaal voor feesten en recepties.

1 fles Les Vignes Rosé
Bleke, zalmkleurige rosé. Fruitige neus met een zacht kruidige toets. In de mond voldoende volume en een goede frisheid. Een knap gemaakte rosé voor die prijs.

2 flessen Jeanette Adorable Merlot
Robijnrode kleur. Aroma’s van rood fruit zoals kersen en braambes. Volle en fluwelige smaak.

2 flessen Mascart Chardonnay
Boterige chardonnay met veel body. In het aroma herkennen we geel fruit en duidelijke houttoetsen (vanille, caramel).Deze actie werd georganiseerd in samenwerking met wijnhandel Odilon.
ODILON WIJNEN
Lieven Bauwensstraat 23A, 8200 Brugge
www.odilon.be
_